Erhvervsbyggeri

​Har I overtaget et nyt lejemål, som skal bygges om, eller trænger den eksisterende kontorbygning til en kærlig hånd, står Tømrermester Peter Venø Nielsen gerne for projektet.

Klarer det hele

Vi har stor erfaring med alt fra nye gulve til lofter, skillevægge, hotelværelser, kontorindretning og mere avancerede løsninger, hvilket betyder, at vi kan få dit byggeri sikkert i land, uanset hvad det måtte indbefatte.

Alt, du skal gøre, er at medbringe tegningerne fra din arkitekt og byggetilladelse, og så sørger vi for resten. Naturligvis i tæt dialog med dig under hele processen.

Ærlighed og effektivitet

For os er det altafgørende at opbygge et godt tillidsforhold til vores kunder, og derfor er ærlighed er nøgleord hos Tømrermester Peter Venø Nielsen.

Vi holder, hvad vi lover, og det tror vi også, i al beskedenhed, er en af grundene til, at vi har så mange trofaste kunder, der ofte vælger os igen.

Vi garanterer effektiv håndtering af alle byggesager, da vi ved, hvor vigtigt det er, at medarbejderne kan komme hurtigt på plads i de nye omgivelser.

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​