​Kontakt Peter Venø Nielsen

​Kettingevej 19, 2970 Hørsholm

Telefon: 23 26 44 36

​Tilbygninger

En tilbygning er en god løsning, når du ønsker en større bolig, men gerne vil bevare den eksisterende bygning. Mulighederne er uendelige, og derfor er det næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad der skal ske.

​ 

Ønsker du en ny udestue, et nyt børneværelse, en ekstra etage eller noget helt andet, kan vi stå for udførelsen af opgaven.

Fag- og hovedentreprise

Vi prissætter gerne projektet, når du har været forbi en arkitekt og har fået udarbejdet tegningerne samt skaffet byggetilladelse. Vi klarer både fag- og hovedentrepriser. Sammen med dig finder vi ud af, hvordan tilbygningen skal være, så den kommer til at matche dine behov og bygningen eksisterende stil.

Professionel rådgivning

Vi har været mange år i branchen og kan derfor rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde.

Vores medarbejdere er alle dygtige tømrere, som er vant til at håndtere selv meget komplicerede sager, og derfor kan du altid føle dig i trygge hænder, når du vælger Tømrermester Peter Venø Nielsen som samarbejdspartner.

Firmaadresse

Kontaktinformation

Firmainformation

Kettingevej 19

2970 Hørsholm

Værksted og vindues udstilling
Porthusvej 8B
3490 Kvistgård

Telefon: 23 26 44 36

​​Email: peter@venoe-nielsen.dk

CVR-nr: 31472393

venoe-nielsen.dk